ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

"Mοιράζουν στολές ΡΒΧΠ στον ρωσικό Στρατό: Εκρηκτικά σε δύο πυρηνικούς αντιδραστήρες Ο Ζελένσκι έκανε προσομοίωση ρίψης πυρηνικής βόμβας στο Κίεβο!"

 

Στολές ραδιοβιοχημικού πολέμου μοιράζονται στους Ρώσους στρατιώτες που βρίσκονται κοντά και πολεμούν στα μέτωπα της Χερσώνα και της Ζαπορίζια.

Αιτία είναι η συνέντευξη του επικεφαλής της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας, Kirill Budanov, σε συνέντευξή του στο βρετανικό περιοδικό New Statesman, στην οποία προανήγγειλε πυρηνική έκρηξη χρησιμοποιώντας δραματικούς τόνους.

Ταυτόχρονα, οι ουκρανικές αρχές προχώρησαν σε προσομοίωση πυρηνικής έκρηξης στην καρδιά του Κιέβου εντείνοντας την προετοιμασία για κάτι που μοιάζει αδιανόητο!

Τα ουκρανικά ΜΜΕ προβάλλουν έντονα το θέμα της πιθανής χρήσης από τη Ρωσία μιας πυρηνικής βόμβας χαμηλής απόδοσης (τακτικό πυρηνικό όπλο), και όχι οπουδήποτε, αλλά στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας.

Διαβάστε επίσης: Αδειάζουν τα φαρμακεία στο Κίεβο: Ο Β.Ζελένσκι προανήγγειλε πυρηνική έκρηξη – Οδηγίες από τα Υπουργεία Υγείας & Εσωτερικών προς τους πολίτες

 

Ουκρανία: «Ο πυρηνικός σταθμός της Ζαπορίζια θα εκραγεί»

Ο επικεφαλής της υπηρεσίας στρατιωτικών πληροφοριών της Ουκρανίας (GUR), Κιρίλο Μπουντάνοφ, ανέφερε σε συνέντευξη του σε βρετανικό ΜΜΕ, ότι οι ρωσικές δυνάμεις έχουν ολοκληρώσει το σχέδιό τους για επίθεση στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια.

«Η κατάσταση δεν ήταν ποτέ τόσο σοβαρή όσο είναι τώρα», δήλωσε ο Μπουντάνοφ, υποστηρίζοντας πως το σχέδιο επίθεσης έχει ολοκληρωθεί και εγκριθεί.

«Το μόνο που μένει είναι η τελική εντολή. Μπορεί να συμβεί όποτεδήποτε, ακόμα και μέσα σε λίγα λεπτά», ανέφερε ο Ουκρανός αξιωματούχος για την πιθανότητα ρωσικής επίθεσης στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια, ο οποίος επί του παρόντος βρίσκεται υπό τον έλεγχο των ρωσικών δυνάμεων.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της GUR, η δεξαμενή ψύξης του σταθμού ναρκοθετήθηκε από ρωσικά στρατεύματα.

Χωρίς ψύξη, οι πυρηνικοί αντιδραστήρες μπορούν να λιώσουν σε μια περίοδο από δέκα ώρες έως 14 ημέρες.

Οι ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες διαπίστωσαν ότι οι ρωσικές δυνάμεις έχουν μεταφέρει οχήματα με εκρηκτικά στους αντιδραστήρες 4 και 6 του σταθμού.

Διαβάστε επίσης: Ψήφισμα Γ’Π.Π της Γερουσίας των ΗΠΑ: “Πυρηνική έκρηξη στην Ουκρανία ισοδυναμεί με επίθεση της Ρωσίας στο ΝΑΤΟ” – Η Συμμαχία θα μπει στον πόλεμο… (vid)


Η Ουκρανία προχώρησε σε προσομοίωση ρίψης βόμβας 15 κιλοτόνων στο Κίεβο!

Σύμφωνα με ουκρανικά ΜΜΕ, οι αρχές του Κιέβου με εντολή Β.Ζελένσκι προχώρησαν σε προσομοίωση πυρηνικής έκρηξης στην πρωτεύουσα της χώρας, το Κίεβο.

Ουκρανοί αξιωματούχοι δημοσίευσαν χάρτη με απεικονίσεις των συνεπειών της έκρηξης μιας πυρηνικής βόμβας δείχνοντας την ακτίνα της ζημιάς και την εξάπλωση της ακτινοβολίας.

Ακολουθεί ο υπολογισμός των συνεπειών της έκρηξης στο Κίεβο μιας πυρηνικής βόμβας 15 κιλοτόνων:

-Όλα τα ζωντανά όντα θα πεθάνουν σε ακτίνα 230 μέτρων από το επίκεντρο,

-Σε απόσταση 1,13 χιλιομέτρων οι άνθρωποι θα αποκτήσουν θανατηφόρα εγκαύματα από την ακτινοβολία.

-Σε απόσταση έως και 1,68 χιλιομέτρων θα υποφέρουν από θερμική ακτινοβολία.

-Σε ακτίνα τριών χιλιομέτρων, δεν θα συμβεί τίποτα τρομερό, καθησυχάζουν οι Ουκρανοί ειδικοί. Σε αυτή την απόσταση θα σπάσουν τα τζάμια και οι άνθρωποι θα τραυματιστούν ελαφρά.

-Στην δεξιά πλευρά του Κιέβου, η έκρηξη τακτικών πυρηνικών όπλων δεν θα προκαλέσει βλάβη. Φυσικά, αν δεν μεταφερθεί σκόνη ακτινοβολίας από το «μανιτάρι» προς την δεξιά πλευρά.

Να σημειωθεί ότι οι Ουκρανοί ειδικοί καθησυχάζουν τους κατοίκους του Κιέβου, διευκρινίζοντας ότι η ακτινοβολία θα εξαφανιστεί εντελώς λίγο καιρό μετά την έκρηξη.

Διαβάστε επίσης: Δηλώσεις τρόμου από Β.Ζελένσκι & Κ.Μπουντάνοφ: “Nαρκοθέτησαν τους πυρηνικούς αντιδραστήρες της Ζαπορίζια – Θα εκραγούν” – Αιτία εμπλοκής ΝΑΤΟ…

Ρωσικά ΜΜΕ: Το Κίεβο ανακοινώνει πυρηνικό συμβάν!

Σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ, “η ουκρανική κυβέρνηση προχωρεί σε πλήρη κλιμάκωση με κάθε κόστος και με κάθε μέσο. Ο Ζελένσκι είναι έτοιμος να διακινδυνεύσει μια παγκόσμια αντιπαράθεση, ανοίγοντας την πόρτα του φρενοκομείου!

Τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών και ωρών στον τοπικό τύπο μιλούν ευθέως γι αυτό.

Οι Ουκρανοί συνεχίζουν να προετοιμάζονται για πυρηνικό επεισόδιο. Μπορεί να πάρει οποιαδήποτε μορφή – μια επίθεση με ένα πυρηνικό όπλο, μια βρώμικη βόμβα, μια τρομοκρατική επίθεση στον πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια.

Για παράδειγμα, ο επικεφαλής της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών του Υπουργείου Άμυνας της Ουκρανίας, Kirill Budanov, σε συνέντευξή του στο βρετανικό περιοδικό New Statesman, προανήγγειλε ευθέως την έκρηξη του πυρηνικού σταθμού ηλεκτροπαραγωγής, κατηγορώντας φυσικά εκ των προτέρων τη ρωσική πλευρά.

Κάτι παρόμοιο συνέβη με το φράγμα του υδροηλεκτρικού σταθμού Kakhovskaya, το οποίο καταστράφηκε. Το Κίεβο είχε «προβλέψει» το γεγονός πολύ πριν συμβεί.

Σύμφωνα με τον Μπουντάνοφ, έχουν ναρκοθετηθεί τέσσερις από τις έξι μονάδες παραγωγής ενέργειας του πυρηνικού σταθμού, που βρίσκεται υπό τον έλεγχο Ρώσων ειδικών.

Στη συνέχεια, ένας στρατιωτικός εμπειρογνώμονας εμφανίστηκε στην τοπική τηλεόραση λέγοντας ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για το Κίεβο ή άλλες περιοχές εάν χρησιμοποιηθούν μία ή δύο κεφαλές τακτικού πυρηνικού όπλου. Δήθεν, η δεξιά πλευρά της πόλης δεν θα υποφέρει αν πέσει στην αριστερή κτλ.

Το κύριο καθήκον είναι να προετοιμαστεί η κοινωνία ώστε το πυρηνικό περιστατικό να περάσει από το αδιανόητο στην κατηγορία του ριζικά εφικτού και να δημιουργήσει ένα αίσθημα γνώσης των «ένοχων» εκ των προτέρων.

Φαίνεται ότι η μαριονέτα της Δύσης έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Μια τέτοια ενημερωτική δραστηριότητα των ουκρανικών αρχών επιβεβαιώνει τις προειδοποιήσεις της Ρωσίας ότι το Κίεβο ετοιμάζει πρόκληση είτε στον πυρηνικό σταθμό ZNPP της Ζαπορίζια είτε τη χρήση «βρώμικης βόμβας» σε ορισμένες πόλεις της Ουκρανίας, ίσως στο Κίεβο” καταλήγουν οι Ρώσοι.

Δείτε την εικόνα με την εμβέλεια της πυρηνικής έκρηξης στο Κίεβο

 




ΠΗΓΗ: https://warnews247.gr

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ Facebook ⬇️

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ