ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Kαθώς κορυφαίοι Εβραίοι καθηγητές και νομικοί σπάνε το σιδηρούν παραπέτασμα, οι οφειλόμενες απαντήσεις του καθηγητή Τσιόδρα και ένα κάποιο Predator που αφουγκράζονταν τους Έλληνες εμπλεκόμενους;

 

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Φινλανδής πρωθυπουργού Sanna Marin να βγει στη σέντρα και μάλλον θα πρέπει να προσδεθείτε για όλα όσα θα ακολουθήσουν.

 

Kαθώς κορυφαίοι Εβραίοι καθηγητές και νομικοί σπάνε το σιδηρούν παραπέτασμα της σιωπής για τον εργαστηριακά κατακευασμένο ιό COVID-19 και τα εμβόλια (που το μόνο που επιτυγχάνουν είναι τη μείωση του πληθυσμού με χιλιάδες θανάτους καθημερινά, υποσχόμενα ταυτόχρονα ένα εφιαλτικό μέλλον) για τα οποία η επικεφαλής της Κομισιόν φρόντισε να εξαφανίσει τα  email της επικοινωνίας της με τον αμφιλεγόμενο CEO της Pfizer, ένας μετά τον άλλον οι ηγέτες της Ε.Ε. που εμπλέκονται στο project της μείωσης του πληθυσμού βρίσκονται στη σέντρα.

 

Βy The Wrong Man

 

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Φινλανδής πρωθυπουργού Sanna Marin να βγει στη σέντρα και μάλλον θα πρέπει να προσδεθείτε για όλα όσα θα ακολουθήσουν τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν ακόμη και στην διάλυση της Ευρωπαικής Ένωσης καθώς όπως όλα δείχνουν πολλοί ηγέτες εμπλέκονται δυστοπικά στη πανδημία και στα εμβόλιά της.

Στην Ελλάδα τώρα υπάρχει μία σειρά καθηγητών και πανεπιστημιακών οι οποίοι ενεπλάκησαν από την αρχή στο δυστοπικό project της κατασκευασμένης πανδημίας.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν οι κ.κ. Τσιόδρας, Δημόπουλος, Μαγιορκίνης, Παρασκευής, Κωστάκη, Παναγιωτακόπουλος οι οποίοι έσπευσαν από πολύ νωρίς (μόλις τον Ιανουάριο του 2020) να εξαφανίσουν με μελέτη τους κάθε υπόνοια περί εργαστηριακής προέλευσης του ιού!

Οι προαναφερθέντες ζώντας στην Ελλάδα και χωρίς ακόμη ο ιός COVID-19 να έχει χαρακτηριστεί πανδημία έσπευσαν με τη μελέτη τους να συμπεράνουν ότι ο ιός είναι φυσικής προέλευσης. Την μελέτη των Ελλήνων καθηγητών και άλλες 7 με κοινό συμπέρασμα τη φυσική προέλευση του ιού χρησιμοποίησε ως παραπομπές ο διαβόητος Peter Daszak (ο υπ΄αριθμ ένα “ύποπτος” για τον κατασκευασμένο ιό ο οποίος συνεργάζονταν με το Βιολογικό Ινστιτούτο της Wuhan), στη επιστολή που έστειλε στο Lancet για να εξαφανίσει κάθε υπόνοια εργαστηριακής προέλευσης, η οποία ξετυλίγει το νήμα της πανδημίας.

 

Η επιστολή Daszak αμφισβητήθηκε στη συνέχεια και από τον ίδιο τον εκδότη του επιστημονικού περιοδικού.

Η ομάδα των Ελλήνων καθηγητών δεν έχει απαντήσει ως τώρα σε αυτονόητα ερωτήματα όπως για παράδειγμα ποια πρεμούρα έσπρωξε τους Έλληνες καθηγητές μόλις τον Ιανουάριο του 2020 και πριν ακόμη, ο ελεγχόμενος από τον Gates, το WEF και τους Κινέζους, ΠΟΥ κάνει λόγο για πανδημία. Αυτό συνέβη δύο μήνες αργότερα.

Η ομάδα των Ελλήνων καθηγητών δεν έδωσε επίσης πειστικές απαντήσεις και επιχειρήματα για το πως κατέληξαν επιστημονικά στη ζωογόνο προέλευση του ιού μια και η μελέτη τους ήταν τόσο πρόχειρη λες και γράφτηκε σε πακέτο από τσιγάρα άσο σκέτο σαν κι αυτά που ο Νίκος Καρβέλας έγραφε τους στίχους για τα παρατράγουδα της Αννίτας Πάνια.

 

 

 

Ο Έλληνας πρωθυπουργός αλλά και κορυφαίος σύμβουλός του δεν είχαν ιδέα για το πως στήθηκε όλο αυτό και είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο πολύς κ. Τσιόδρας δεν ενημέρωσε ποτέ τον Κυριάκο Μητσοτάκη ποια πρεμούρα τον έκανε μόλις τον Ιανουάριο του 2020 να υπογράψει μελέτη για τη φυσική προέλευση της πανδημίας!

Ο Έλληνας πρωθυπουργός ένα πρωί αισθάνθηκε σαστισμένος για το αδιέξοδο στο οποίο είχε βρεθεί ελάχιστους μήνες μετά την ανάληψη της πρωθυπουργίας.

Σε αντίθεση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Τσίπρας μοιάζει βαθύς γνώστης όλων όσων ακολούθησαν μια και έσπευσε να προκηρύξει εκλογές το κατακαλόκαιρο (Ιούλιο του 2019) τις οποίες γνώριζε ότι θα χάσει και στη συνέχεια έσπευσε να πει στους Έλληνες να αποκτήσουν κουλτούρα εμβολιασμού COVID-19!

 

Σύμφωνα με τα στοχεία ο ιός κυκλοφορούσε στο πλανήτη από τέλη Σεπτεμβρίου ενώ στα μέσα Οκτωβρίου έγινε ο παγκόσμιος συντονισμός του project καμουφλαρισμένος πίσω από μία δήθεν άσκηση πανδημίας, το διαβόητο EVENT-201 που έλαβε χώρα στη Νέα Υόρκη στις 19 Οκτωβρίου 2019.

Κι εάν ο κ. Τσιόδρας φρόντισε να αφήσει τον Έλληνα πρωθυπουργό στο σκοτάδι είναι προφανές ότι κάποιοι φύλακες εκεί έξω έχουν γνώσιν.

Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ένα καλοχτενισμένο σύστημα υποκλοπών τύπου Predator θα μπορούσε να έχει καταγράψει συνομιλίες και ηλεκτρονικές επικοινωνίες όλων των παραπάνω εμπλεκόμενων (καθώς και των αρμοδίων υπουργών, κλπ) στη κατασκευασμένη σύμφωνα με τον Jeffrey Sachs πανδημία για να ακολουθήσουν τα θανάσιμα εμβόλια σύμφωνα με τον δικηγόρο της Νέας Υόρκης Aaron Siri. Αμφότεροι Εβραίοι.

 

Εκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη γνωρίζουν τι έχει συμβεί. Δισεκατομμύρια άνθρωποι έχουν ήδη μετανιώσει που εμβολιάστηκαν με τα εμβόλια COVID-19. Δεν είναι τυχαίο ότι μόλις το 7% των Ισραηλινών πολιτών έσπευσαν να κάνουν την 4η δόση του εμβολίου η οποία έχει ανοίξει εδώ πάνω από 6 μήνες.

Ολο και περισσότεροι πολίτες του δυτικού κόσμου γνωρίζουν ότι η πανδημία βρωμάει κατασκευασμένο ιό και θανάσιμα εμβόλια. Το ότι δεν επενέβη ακόμη Εισαγγελέας για την αλλαγή τρόπου καταμέτρησης των νεκρών είναι θέμα χρόνου να συμβεί καθώς όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά για το ποιος θα είναι ο επόμενος προθυπουργός αλλά και ο επόμενος πρόεδρος δημοκρατίας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχουμε ακόμη και πρόωρες παραιτήσεις από το ύπατο αξίωμα.

 

Γεγονός είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν γνώριζε αρχικά τι ακριβώς συνέβαινε με την πανδημία ενώ τα εμπλεκόμενα ΜΜΕ είχαν ήδη αρχίσει τα τρομοκρατικά ρεπορτάζ με γυναίκα που έβγαζε δήθεν αφρούς από το στόμα σε τρόλευ της Αθήνας χτυπημένη από τον COVID-19.

Πίσω από τη θεωρία συνωμοσίας και τους ψεκασμένους κρύφτηκε μια αληθινή συνωμοσία την οποία είναι σχεδόν σίγουρο ότι έχει καταγράψει ένα καλοχτενισμένο Predator.

Kαθημερινά σχεδόν το σιδηρούν παραπέτασμα της σιωπής ραγίζεται. Κομμάτια του τείχους σωριάζονται όπως οι εμβολιασμένοι συμπολίτες μας.

 

Οι συνομιλίες όλων αυτών που σήμερα μας απειλούν όπως για παράδειγμα ο θίασος των επιδημιολόγων της αρμόδιας επιτροπής και διάφοροι επιστήμονες-σατυροβαρκάρηδες που τους παρουσιάζουν στις εκπομπές τους οι εγχώριοι σαρδανάπαλοι της δημοσιογραφίας και στις έγκριτες εφημερίδες τους οι δύστυχοι βλαχομπαρόκ αγγλοσάξωνες οι οποίοι επειδή φοίτησαν στα ίδια πανεπιστήμια με τον Bill Clinton, τον κολλητό του Epstein, έχουν την ψευδαίσθηση ότι είναι σημαίνοντες φιγούρες (ενώ έχουν αναλάβει ρόλο αυτόκλητης ordonnanzoffizier) περιμένοντας γονυπετείς ψίχουλα από το γιγάντιο μοναστηριακό τραπέζι του κτήματος.

Είναι αστείο να πιστεύει κανείς ότι τα κινητά των εμπλεκομένων σε μια παγκόσμια υπόθεση θα έχουν παραμείνει στεγανά.

Άλλωστε ακόμη και από το κινητό του κ. Ανδρουλάκη θα μπορούσαν να καταγραφούν ενδιαφέροντα στιγμιότυπα μια και ο εν λόγω υποδυόμενος τον ηγέτη έχει δηλώσει ότι αισθάνεται μέσα του την διακαή φλόγα της κλιματικής αλλαγής και της υποχρεωτικότητας του εμβολισμού COVID-19.

 

Ίσως πέρα από την αυστηρά προσωπική ζωή μιας αδιάφορης περσόνας, όπως είναι από κάθε άποψη ο κ. Ανδρουλάκης, να έχουν καταγραφεί άλλου είδους συνομιλίες σε μια εποχή που τόσο η πανδημία όσο και η κλιματική αλλαγή ταλανίζει τα σωθικά μας αλλά οι παγκόσμιοι πετρελαιάδες, όπως όλα δείχνουν, περνούν στην αντεπίθεση και οι αποκαλύψεις γίνονται όλο και πιο συναρπαστικές.

 

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ ΤΟΥ ΒΑΡΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΥΠΟΨΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ

 

Σε πείσμα των καιρών. Όπως ακριβώς λέει και η διαφήμιση του θρυλικού Βάρσου της Κηφισιάς-έτος Ίδρυσης 1892. Ναι από το 1892 βρίσκεται εδώ το θρυλικό ζαχαροπλαστείο. Σε πείσμα των καιρών και με όπλο τη ποιότητα. Γαλακτομπούρεκα φτιάχνει η οικογένεια Βάρσου και είναι πετυχημένη σ΄αυτό που κάνει. Το κάνει με αγάπη και ευσυνειδησία.

Δεν παράγουν τεχνητή νοημοσύνη, ούτε ψηφιακά νομίσματα, ούτε ανθρωποειδείς οντότητες που θα ζουν με ψηφιακά επιδόματα. Εδώ δεκαετίες τώρα οι αναγνώστες της Καθημερινής των Θέμη Αλαφούζου και Αλέξη Παπαχελά και τα παιδιά τους που διαβάζουν το Πρώτο Θέμα και τη Μαρία Λεμονιά, ξεπεζεύουν μετά τη θεία λειτουργία της Κυριακής για να παραγγείλουν έναν ελληνικό και το αγαπημένο τους γαλακτομπούρεκο.

 

Η οικογένεια Βάρσου κατάγεται από την Καστριώτισσα Φωκίδας.

 

Η Καστριώτισσα είναι το αρχαιότερο χωριό του Δήμου Καλλιέων. Σήμερα υπάρχουν ακόμη ίχνη αρχαίου κάστρου που χτίστηκε το 500 π.Χ περίπου και υπήρξε προπύργιο των Δωριέων. Κατά το διάστημα της κλασικής περιόδου (6ος – 4ος π.Χ αιώνας) η τεχνική για τα κάστρα και τα φρούρια υπήρξε η τελειότερη. Οι πέτρες είναι καλοπελεκημένες και έχουν κάθετες (γλυφές) εγχαράξεις.

Κυριεύτηκε το 325 π.χ. από τους Πέρσες μετά τη μάχη των Θερμοπυλών. Οι πρώτες ανασκαφές έγιναν γύρω στο 1800 και έφεραν στο φως τα σημερινά υπολείμματα του κάστρου. Το 1897 ο Άγγλος Woodhouse εξέδωσε στην Οξφόρδη το βιβλίο του Ανατολική Αιτωλία και στην σελίδα 371 γράφει: “Στην βόρεια άκρη της κοιλάδας του Μέγα, βρίσκεται η Καστριώτισσα. Τα τείχη του κάστρου της, χτισμένα σε σωστό ακανόνιστο ελληνικό ρυθμό και προφυλαγμένα από τους τετράγωνους πύργους, μπορούν ακόμα να φαίνονται καθαρά και από τα τρία μέρη του λόφου”.

 

Μπορεί οι Έλληνες να μην διαθέτουμε το εμπειριακό DNA ενός νομαδικού λαού για παράδειγμα, αλλά μη ξεχνάτε ότι είμαστε πολεμική φυλή. Η Ιστορία μας είναι η Ιστορία μίας πολεμικής φυλής. Κι αυτή η καταγεγραμμένη μνήμη ξυπνάει ενστικτωδώς όταν διαισθανθεί ότι κάτι συμβαίνει εδώ-ιστορικών διαστάσεων και θανάσιμα οδυνηρό. Και σ΄αυτή τη περίπτωση δεν εξαιρείται κανείς από την απειλή είτε είναι άνδρας και γυναίκα των Σωμάτων Ασφαλείας, είτε των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, είτε της ΕΥΠ, είτε επιχειρηματίας, είτε φοιτητής του Κολλεγίου Αθηνών και υποψήφιος του Harvard και του Yale, είτε μέλος του δικαστικού σώματος και πάει λέγοντας-έως του επιθυμητού αριθμού. Δεν εξαιρείται κανείς γιατί το παγκόσμιο χρέος είναι 400 τρις, όλα τα οικονομικά μοντέλα της Δύσης απέτυχαν και τώρα…

 

Συνεχίζουμε…Ας μη ξεχνάμε επίσης ότι στην ελληνική επικράτεια σήμερα βρίσκονται τόσα όπλα που έχουν στην κατοχή τους όλες οι εισαγόμενες συμμορίες μαφιόζων καθώς και πάσης φύσεως και φυλής παράνομοι που μπορούν να βάλουν φωτιά σε ολόκληρη την Ευρώπη. Μάλιστα σε περίπτωση τουρκικής επίθεσης και κατοχής του ελληνικού εδάφους η τουρκική εισβολή θα απελευθερώσει την χρήση των όπλων. Οταν οι λαοί αισθάνονται απειλή είναι λογικό να θέλουν να υπερασπιστούν τις οικογένειές τους επί δικαίων και αδίκων.

Ακόμη λοιπόν και οι θαμώνες του Bάρσου της Κηφισιάς μετά και τη χθεσινή ανακοίνωση του γραφικού Tedros (ΠΟΥ) για τη νέα κατασκευασμένη “πανδημία”, αυτή της ευλογιάς των Πιθήκων, συνειδητοποιούν ότι κάτι συμβαίνει στο πλανήτη. Ακόμη και όσοι θεωρούσαν τους υπόλοιπους ψεκασμένους διαισθάνονται ότι κάτι συμβαίνει στον πλανήτη μας. Οι συμπτώσεις είναι πλέον τόσες πολλές για να είναι απλές συμπτώσεις.

 


 

Για πάμε να δούμε κάτι συμπτώσεις βρε παιδί μου…


Satan summoning his Legions?

 

Eντελώς, μα εντελώς συμπτωματικά, στις 12 Σεπτεμβρίου 2019 στις Βρυξέλλες, η Ευρωπαική Επιτροπή και ο αξιόπιστος Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διοργάνωσαν το Global Vaccination Summit.

Eίχε προηγηθεί εντελώς συμπτωματικά μία εκδήλωση που έλαβε χώρα στη πόλη Erfurt της Γερμανίας στo διάστημα 26 -30 Αυγούστου 2019 με παρόμοιο στόχο> Να καμφθεί η αντίσταση των πληθυσμών στους εμβολιασμούς!


Και στις δύο εκδηλώσεις υπήρχε ελληνική συμμετοχή ενώ εντελώς συμπτωματικά από το καλοκαίρι του 2019 στο Νοσοκομείο Σωτηρία και σε άλλα Νοσοκομεία της χώρας υπήρξε προδιαμόρφωση χώρων για να υποδεχθούν περιστατικά COVID-19 ενώ υπήρξαν και σχετικές παραγγελίες ειδικού εξοπλισμού όπως οι ολόσωμες στολές αστροναύτη που είδαμε στη συνέχεια να προβάλλονται κατά κόρο στα ΜΜΕ στα πλαίσια της προπαγάνδας του τρόμου.

Ναι λίγο πριν ξεσπάσει επίσημα η πανδημία, το καλοκαίρι του 2019 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έδειχνε μία φλεγόμενη πρεμούρα για τους εμβολιασμούς και είχε οργανώσει δύο εκδηλώσεις. Η πρώτη-στη πόλη Erfurt της Γερμανίας– είναι αυτή στην οποία αναφερόμαστε και στη οποία όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από την αναγγελία της στον ιστότοπο του ΠΟΥ συμμετείχαν και εκπρόσωποι από τη χώρα μας.

 

ΠΗΓΗ: https://kourdistoportocali.

 

 

 

 

 

 

 



 

 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ Facebook ⬇️

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ