ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Οι Βρετανοί «βλέπουν» πυρηνικό πλήγμα στην Ελλάδα αν κλιμακωθεί η κατάσταση στην Ουκρανία

 

 Οι Βρετανοί «βλέπουν» πυρηνικό πλήγμα στην Ελλάδα αν κλιμακωθεί η κατάσταση στην Ουκρανία

 

 Οι Βρετανοί «βλέπουν» πυρηνικό πλήγμα στην Ελλάδα αν κλιμακωθεί η κατάσταση στην Ουκρανία καθώς θα μπορούσε να ξεκινήσει πυρηνικός πόλεμος με αφορμή την χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων στην Ουκρανία.

Ναι είναι ένα πιθανό και εφιαλτικό σενάριο.


Θα μπορούσε να ξεκινήσει μια παγκόσμια σύρραξη με εκατομμύρια νεκρούς σε λίγες ώρες με την Ευρώπη και την Ελλάδα να πληρώνουν βαρύ τίμημα.

Άλλωστε για να ασχολούνται στο Princeton με προσομοιώσεις Γ’ ΠΠ και ολοκληρωτικού θερμοπυρηνικού πολέμου πάει να πει ότι όσοι ακόμα σκέφτονται στις ΗΠΑ ξέρουν πως είναι πολύ πιθανό να συμβεί εάν η κυβέρνηση Μπάιντεν συνεχίσει την ίδια πολιτική (πολλοί σκέφτονται ότι αυτός είναι και ο τελικός της σκοπός, άγνωστο γιατί), έναντι της Ρωσίας.

Η προσομοίωση που έκανε το Πανεπιστήμιο Princeton στις ΗΠΑ, δημοσιεύτηκε από την βρετανική Daily Mail και αφορά το πώς θα μπορούσε να καταλήξει μια συμβατική πολεμική σύγκρουση ανάμεσα στο ΝΑΤΟ και τη Ρωσία που εξελίσσεται σε πυρηνικό πόλεμο είναι εν μέρει αποκαλυπτική.

 

Και λέμε εν μέρει γιατί η προσομοίωση ΔΕΝ περιλαμβάνει μέσα την Κίνα. Η Κίνα σε περίπτωση Γ’ ΠΠ δεν θα μείνει αμέτοχη για τον εξής απλό λόγο:

Αν οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ κερδίσουν τον πόλεμο έστω και με βαριές απώλειες αλλά παραμείνουν λειτουργικές, τότε αμέσως μετά ακολουθεί η Κίνα. Οι Αμερικανοί δεν θέλουν αντιπάλους στην παγκόσμια ηγεμονία.

Το βίντεο έχει τίτλο «Plan A» και διάρκεια τέσσερα λεπτά.

 

 


 

 

ΠΗΓΗ:https://www.pronews.gr

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ Facebook ⬇️

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ