ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Συσπειρώνει το μουσουλμανικό "τόξο" η Τουρκία: "Η Ελλάδα ιδρύθηκε με σφαγές & Γενοκτονία Τούρκων & Αλβανών" - Τί λέει για Κύπρο

 

 

Σε νέα διαστρέβλωση της Ιστορίας της Ελληνικής Επανάστασης προχωρά η Άγκυρα με σκοπό να συσπειρώσει τον μουσουλμανικό πληθυσμό εντός και εκτός Ελλάδας εναντίον μας και να εξεγείρει τα αντανακλαστικά ακραίων ισλαμικών πυρήνων.

Η Τουρκία θέλει να ξαναζήσει ένα ακόμη 1821

Η Άγκυρα μιλά για “Γενοκτονία” Μουσουλμάνων  και στη συνέχεια καταφέρεται κατά της Κύπρου, του Μακαρίου και του κλήρου.

Η Άγκυρα φαίνεται να στρώνει το έδαφος όχι μόνο για τα νησιά αλλά και για την Θράκη. Παράλληλα προσπαθεί να εξισώσει το τότε με το τώρα λέγοντας πως “και τότε όπως και τώρα δυτικές χώρες στήριζαν την Ελλάδα” υπονοώντας ευθέως πως “μπορεί να συμβούν ξανά σφαγές Μουσουλμάνων”!

Ας δούμε τι αναφέρουν οι Τούρκοι:

 

“Τα θεμέλια της Ελλάδας μπήκαν με αίμα”

“Στεκόμενη απέναντι στην Τουρκία με την υποστήριξη των δυτικών χωρών, η Ελλάδα οφείλει την ίδρυσή της στη βάναυση δολοφονία δεκάδων χιλιάδων μουσουλμάνων. Ιστορικά αρχεία, έγγραφα και μαρτυρίες αποκαλύπτουν ότι η Ελληνική Επανάσταση συνίστατο σε διαδοχικές σφαγές.

Η εχθρική στάση που έχει υιοθετήσει η Ελλάδα έναντι της Τουρκίας σε αυξανόμενο τόνο τις τελευταίες εβδομάδες έχει αποκτήσει νέα διάσταση όταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε να εννοηθεί ότι «το ΝΑΤΟ είναι στο πλευρό μας σε εντάσεις με την Τουρκία».

 

Χρησιμοποιώντας έμμεσα απειλητική γλώσσα, ο Μητσοτάκης απευθυνόμενος στο Κογκρέσο των ΗΠΑ τον περασμένο μήνα, υποστήριξε ότι υπερασπίζονται «την ελευθερία ενάντια στην τυραννία, τη δημοκρατία ενάντια στον αυταρχισμό» 

 

H σφαγή της Tριπολιτσάς

Η πιο αιματηρή από τις σφαγές που διέπραξε η ελληνική πολιτοφυλακή εναντίον του άμαχου μουσουλμανικού πληθυσμού έγινε στην Πελοπόννησο το φθινόπωρο του 1821.

Οι Έλληνες, που βρήκαν μουσουλμάνους Τούρκους και Αλβανούς σε πολλούς οικισμούς, ιδιαίτερα στην Τρίπολη, σκότωσαν περισσότερους από 30 χιλιάδες ανθρώπους, μεταξύ των οποίων γυναίκες και παιδιά. 

 

Οι λεηλασίες και άλλες επιθέσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια των γεγονότων, τις οποίες οι δυτικοί ιστορικοί δεν μπορούν να αρνηθούν, έδειξαν ότι οι μουσουλμάνοι γενοκτονήθηκαν πλήρως.

«Η γενοκτονία στον Μοριά τελείωσε μόνο όταν δεν είχαν μείνει άλλοι μουσουλμάνοι Τούρκοι για να σκοτώσουν», είπε ο Βρετανός ιστορικός Γουίλιαμ Σαίντ Κλερ.

 

Μιλώντας στη συνεδρίαση της ομάδας του κόμματός του, ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αντέδρασε στην πολιτική της Ελλάδας έναντι της Τουρκίας και είπε:

“Η Ελλάδα δεν θα έρθει στο δρόμο. Δεν θα διαπραγματευόμαστε πλέον με αυτή τη χώρα. Κάθε τόσο απογειώνουν τα αεροπλάνα τους και μας κάνουν επίδειξη. Τι κάνετε; Σύνελθε. Δεν παίρνετε κανένα μάθημα από την ιστορία; “Μην προσπαθήσετε να παίξετε με την Τουρκία”.

 

Ίδια στάση και στην Κύπρο

Η Ελλάδα, της οποίας τα θεμέλια μπήκαν με αίμα και δάκρυα, δεν δίστασε να ακολουθήσει την ίδια στάση και στην Κύπρο. Ενώ οι ελληνικές αρχές κατηγορούσαν την Τουρκία για να καταστείλουν το έγκλημα, επιτάχυναν επίσης το σχέδιό τους να «καθαρίσουν» το νησί από τους μουσουλμάνους Τούρκους εξοπλίζοντας τους Ελληνοκύπριους.

Λόγω αυτής της προσέγγισης της Ελλάδας, έχουν καταγραφεί πολλές σφαγές και επιθέσεις στην πρόσφατη ιστορία της Κύπρου.

Η εχθρική προσέγγιση της Αθήνας στο θέμα του Κυπριακού, επίδρασε σε όλες τις προσπάθειες για την επίλυσή του.

 

Ο ρόλος του χριστιανικού κλήρου στις σφαγές και ο Μακάριος

Ο ρόλος που έπαιξε ο χριστιανικός κλήρος στις σφαγές και τις επιθέσεις κατά των μουσουλμάνων στην Ελλάδα δεν πέρασε ποτέ απαρατήρητος.

Κατά τη διάρκεια και μετά τον πόλεμο της ανεξαρτησίας στην Κύπρο, οι ιερείς τοποθετήθηκαν ως οι «ιδεολογικοί πατέρες» των πολιτοφυλακών και των στρατιωτών, ενώ ο ηγέτης της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Κύπρου, ο Μακάριος ήταν ένα ιδιαίτερα προβεβλημένο όνομα.

 

Ο Μακάριος που ασκούσε ταυτόχρονα την προεδρία του κράτους και την ηγεσία της εκκλησίας, έμεινε στη μνήμη ως υποκινητής και υποστηριχτής σε εγκλήματα κατά πολιτών.

Είναι γνωστό ότι ο Μακάριος ακολούθησε το παράδειγμα των κληρικών που κατείχαν κρίσιμες θέσεις στην ιδρυτική πορεία της Ελλάδας.

Σήμερα, φαίνεται ότι Έλληνες και Ελληνοκύπριοι ιερείς κάνουν συχνά πολιτικές δηλώσεις κατά της Τουρκίας και των Τούρκων”.

 

 

 

 

 ΠΗΓΗ: https://warnews247.gr/

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ Facebook ⬇️

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ