ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

ΕΚΤΑΚΤΟ-N.Mεντβέντεφ: "Κ@θ@ρμ@τα οι Δυτικοί - Θα εξαφανιστούν"! - Μπαμ και δεν θα μείνει τίποτα - Κινούμαστε προς χρήση πυρηνικών

 


Σε δηλώσεις που προκαλούν σοκ προχώρησε ο Αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ  χαρακτηρίζοντας τους Δυτικούς ως “κ@θ@ρματα που πρέπει να εξαφανιστούν”. 

 

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο κύριος εκφραστής των θέσεων του Κρεμλίνου στην ρωσική τηλεόραση.

Ρωσία και ΗΠΑ ίσως βρίσκονται στην χειρότερη φάση της Ιστορίας τους.

 

Οι δηλώσεις αλλά και σχεδόν όλες οι συζητήσεις στην ρωσική τηλεόραση περιστρέφονται γύρω από την παράδοση αμερικανικών όπλων MLRS HIMARS ή άλλων που μπορούν να πλήξουν ρωσικό έδαφος θέτοντας εντός εμβέλειας τους τα ρωσικά πυρηνικά εργοστάσια.

Αυτό ακριβώς είναι το θέμα που έχει προκύψει στην Ρωσία. Τι θα συμβεί αν οι Himars πλήξουν ρωσικό πυρηνικό εργοστάσιο.

 

Ν.Μεντβέντεφ: “Είναι κ@θ@ρμ@τα – Θα εξαφανιστούν”

Ο Ν.Μεντβέντεφ ο οποίος έχει εξελιχθεί σε σκληρό “Γεράκι” ξεπερνώντας οποιοδήποτε άλλον στην ρωσική ιεραρχία, εξήγησε τη σκληρότητα των αναρτήσεών του.

«Οι άνθρωποι με ρωτούν συχνά γιατί οι αναρτήσεις μου στο Telegram είναι τόσο σκληρές.

Η απάντηση είναι ότι τους μισώ (τη Δύση).

Είναι κ@θ@ρμ@τα και μάγκες.

Θέλουν θάνατο για εμάς, τη Ρωσία.

Και όσο είμαι ζωντανός, θα κάνω τα πάντα για να εξαφανιστούν» τόνισε ο Μεντβέντεφ.

Νωρίτερα, ο Μεντβέντεφ κατηγόρησε τους συντάκτες των αντιρωσικών κυρώσεων για μίσος για τους Ρώσους. Σύμφωνα με τον Ρώσο πολιτικό, οι δυτικές κυρώσεις δεν στρέφονται κατά της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αλλά εναντίον των απλών πολιτών της χώρας.

 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσικής Ομοσπονδίας, το εμπάργκο πετρελαίου, η απαγόρευση πτήσεων και οι περιορισμοί στο ρωσικό τραπεζικό σύστημα έχουν στόχο «να ρίξουν το βιοτικό επίπεδο ενός απλού Ρώσου», να χτυπήσουν τον φορολογούμενο στην πόλη και την ύπαιθρο.

Ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ υποσχέθηκε να πολεμήσει τους εχθρούς της Ρωσίας μέχρι το τέλος της ζωής του

 

Διολισθαίνουμε σε αιματηρές σελίδες της παγκόσμιας ιστορίας”

Ταυτόχρονα, ο κύριος προπαγανδιστής του Κρεμλίνου Soloviev υποστήριξε ότι ο κόσμος οδηγείται σε μια πυρηνική άβυσσο καθώς είναι θέμα χρόνου ο πυρηνικός πόλεμος.

Οι δημοσιογράφοι της κρατικής τηλεόρασης της Ρωσίας δηλώνουν σίγουροι για την χρήση πυρηνικών όπλων ως απάντηση στα δυτικά όπλα που στέλνονται στην Ουκρανία.

Οι διάλογοι έχουν ως εξής:

«Αν δεν πέθαιναν τόσοι άνθρωποι, όλο αυτό ήταν η πιο αστεία κωμωδία!

Είναι όλα οκ εκτός από το γεγονός ότι οδεύουμε προς μια τέτοια κλιμάκωση, διολισθαίνουμε σε αιματηρές σελίδες της παγκόσμιας ιστορίας.

 

Αυτοί που λένε “δεν υπάρχουν περιορισμοί που παραβιάζουν τη Συμφωνία ΝΑΤΟ-Ρωσίας, θα παραδώσουμε ότι θέλουμε όπου θέλουμε.

Δοκιμάστε το. Απλά δοκιμάστε το.

Ελπίζω να επιβιώσουμε από αυτό αν όλα συνεχίσουν να προχωρούν με τον τρόπο αυτό. Μόνο ένα ζευγάρι μεταλλαγμένων στη Λίμνη Βαϊκάλη.

Οι υπόλοιποι θα καταστραφούν με ένα μαζικό πυρηνικό πλήγμα.

 

“Μπάμ! Και δεν θα μείνει τίποτα – Κινούμαστε προς χρήση πυρηνικών”

Όλα κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση.

Επειδή αν το ΝΑΤΟ αποφασίσει ότι μπορεί να βάλει ό,τι θέλει στα σύνορά μας, θα στέλνει όλο και περισσότερα αμερικανικά όπλα στην Ουκρανία, η Ουκρανία θα βομβαρδίσει και θα καταλήξει να χτυπήσει έναν από τους πυρηνικούς σταθμούς μας και ορίστε.

Ξεκινάει και η κατάσταση θα είναι μη ελεγχόμενη. Όλα θα πάρουν περισσότερα από όσα ζήτησαν.

Μπάμ! Και δεν θα μείνει τίποτα», κατέληξε!

Πολιτικός αναλυτής: Ναι πρέπει να είμαστε χαρούμενοι αν και οι νέοι άνθρωποι μπορεί να μην μοιράζονται τον ορισμό της ευτυχίας.

Έχουμε φτάσει επιτέλους στην τελευταία και πιο αποφασιστική μας μάχη.

Δημοσιογράφος: Δεν βλέπω κανένα λόγο ευτυχίας αλλά επίσης δεν βλέπω και καμία άλλη επιλογή. Αν παραδοθούν τέτοια όπλα που μπορούν να πλήξουν το έδαφος μας αν και έχουν υποσχεθεί ότι δεν θα το κάνουν.

Δεν χρειάζεται να γελάσω. Ζούμε μαζί τους εδώ και χρόνια, γνωρίζουμε καλύτερα τι θα συμβεί. Θα αναγκαστούμε να απαντήσουμε επειδή ο λαός μας δεν θα καταλάβει γιατί δεν θα το κάνουμε.

Ο Αρχηγός μας Β.Πούτιν δεν είναι ο τύπος που θα τα βάλεις. 

Μας περιμένει τρομαχτική κλιμάκωση. Μας προκαλούν ξανά ξεχνώντας τα μαθήματα της Ιστορίας ότι δεν πρέπει να μας προκαλούν.

Μπορείτε να σπρώξετε μια αρκούδα σε χειμερία νάρκη με ένα κλαδί.

Σπρώχνεις, σπρώχνεις, σπρώχνεις και τότε ξυπνάει και σε αρπάζει.

 

πηγη: https://warnews247.gr/

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ Facebook ⬇️

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ