ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022

Ζήσε το απόλυτο γεγονός του καλοκαιριού(video)

 


Το απόλυτο γεγονός του καλοκαιριού που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι η επιτολή του Σειρίου που συμβαίνει την 31 Ιουλίου κάθε έτους κατά την διάρκεια Ανατολής του Ήλιου και κράτα για ένα μικρό χρονικό διάστημα περίπου δέκα λεπτά.

 

Τι συμβαίνει εκείνη την ώρα

 Τα νερά των θαλασσών σε όλο το πλανήτη μετατρέπονται σε υφάλμυρα όχι όμως ταυτόχρονα αλλά διαδοχικά όπου ανατέλλει ο Ήλιος την χρονική στιγμή εκείνη.

 Τα δεδομένα αλλάζουν με βάση το γεωγραφικό μήκος και το μέρος που βρίσκεται κανείς για την 31 Ιουλιου 2022 ο Ήλιος θα Ανατείλει στης 6.27 Π.Μ για την Αττική .


Εκείνη την χρονική στιγμή ο Ήλιος του Ηλιακού μας συστήματος ανατέλλει ταυτόχρονα με τον Σείριο την μήτρα του σύμπαντος μας και τεράστιες ενέργειες, συχνότητες διαχέονται σε όλων τον πλανήτη με ευεργετικές επιδράσεις για την έμβια ζωή στον πλανήτη άλλα και για τον άνθρωπο.


Τι είναι ο Σείριος

Ο Σείριος είναι η μήτρα του σύμπαντος μας το οποίο ονομάζεται Άρτεμις. 

Είναι η μήτρα που γεννά τους γαλαξίες, τους Ήλιους τον Ηλιακών συστημάτων, τους πλανήτες, τον άνθρωπο, και κάθε μορφή ζωής σε όλο το σύμπαν, σε όλους τους γαλαξίες, σε όλα τα Ηλιακά συστήματα, έτσι και στον δικό μας πλανήτη που το όνομα του είναι Δήμητρα συμβαίνει αυτό το μεγαλειώδες κοσμικό γεγονός μια φορά τον χρόνο .
 

Στην αρχαιότητα θεωρούνταν η έναρξη κάθε γήινου έτους και τιμούσαν την μέρα αυτή όλοι οι προγονοί μας.

 

 


Μάθε τα πάντα για τον Σείριο εδώ 

 

 

 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ Facebook ⬇️

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ