ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Αρμαγεδδών – Ο Β.Πούτιν έδωσε πράσινο φως για χρήση πυρηνικών: “Οι Αγγλοσάξονες ανατίναξαν τους αγωγούς- Οι ΗΠΑ δημιούργησαν δεδικασμένο με Χιροσίμα-Ναγκασάκι”

 

 Αρμαγεδδών – Ο Β.Πούτιν έδωσε πράσινο φως για χρήση πυρηνικών: “Οι Αγγλοσάξονες ανατίναξαν τους αγωγούς- Οι ΗΠΑ δημιούργησαν δεδικασμένο με Χιροσίμα-Ναγκασάκι”

 

Δραματικές παγκόσμιες εξελίξεις  φέρνει το διάγγελμα του προέδρου της Ρωσίας, Β.Πούτιν. Τρία σημεία της ομιλίας του προαναγγέλλουν χρήση πυρηνικών όπλων.

Ο Β.Πούτιν τόνισε ότι:

  • οι Ηνωμένες Πολιτείες δημιούργησαν «δεδικασμένο» με τη χρήση πυρηνικών όπλων εναντίον της Ιαπωνίας στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου,
  • προειδοποίησε ότι θα χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα για την προστασία των τεσσάρων νέων περιοχών, δηλαδή ενεργοποίηση των στρατηγικών πυρηνικών όπλων
  • και αποκάλυψε ότι οι Αγγλοσάξωνες ανατίναξαν τους αγωγούς Nord Stream επιβεβαιώνοντας τις αποκαλύψεις του WarNews247 στο προηγούμενο άρθρο. Πρόκειται για “τρομοκρατική ενέργεια εναντίον ρωσικών περιουσιακών στοιχείων”

Αυτό σημαίνει πως η στρατιωτική ηγεσία έχει λάβει το “πράσινο φως” από τον Β.Πούτιν για την χρήση πυρηνικών όπλων στην Ουκρανία

 

Διάγγελμα Β.Πούτιν: Είναι πολίτες μας και θα τους προστατεύσω με κάθε μέσο!

«Θέλω να με ακούσουν οι αρχές του Κιέβου και τα πραγματικά αφεντικά τους στη Δύση: οι άνθρωποι στο Ντονέτσκ, το Λουχάνσκ, τη Χερσώνα και τη Ζαπορόζια γίνονται πολίτες μας. Για πάντα!» είπε ο Ρώσος πρόεδρος.

«Η Ρωσία δεν θα προδώσει ποτέ τους κατοίκους των τεσσάρων περιοχών» συνέχισε ο Πούτιν.

«Θα υπερασπιστούμε τη γη μας με όλες τις δυνάμεις και τα μέσα που διαθέτουμε, θα κάνουμε τα πάντα για να εξασφαλίσουμε την ασφαλή ζωή του λαού μας. Αυτή είναι η μεγάλη απελευθερωτική αποστολή του λαού μας» συμπλήρωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

 

“Ο λαός έκανε την επιλογή του στα δημοψηφίσματα για τα εδάφη της Ουκρανίας” τόνισε ο Πούτιν στη φιέστα του Κρεμλίνου για την προσάρτηση νέων ουκρανικών εδαφών.

“Αυτή είναι η βούληση εκατομμυρίων ανθρώπων. Αυτό είναι δικαίωμά τους. Το πρώτο τους δικαίωμα, που κατοχυρώνεται στο άρθρο 1 του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, είναι το δικαίωμα να αποφασίζουν μόνοι τους για τη μοίρα τους” πρόσθεσε.

 

“Υπογράψαμε την προσάρτηση 4 περιοχών με τη Ρωσία. Αυτό είναι θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα και ιστορικό δικαίωμα. Είναι δικαίωμα των πολιτών, των ηλικιωμένων και των γυναικών που έχουν υποστεί την τρομοκρατική επίθεση του καθεστώτος του Κιέβου. Είναι η επιλογή ανθρώπων από διαφορετική εθνοτική καταγωγή.

Επικροτώ τους διοικητές. Όλοι οι στρατιώτες μας που έχασαν τη ζωή τους σε μια ειδική επιχείρηση για την υπεράσπιση του λαού μας στην περιοχή είναι πραγματικοί ήρωες” σημείωσε.

 

«Οι πολίτες στις περιοχές της Ουκρανίας έκαναν τις επιλογές τους, υπογράψαμε την προσάρτησή τους και ελπίζουμε το κοινοβούλιο να την κάνει αποδεκτή. Εξάλλου, το δικαίωμα στην αυτοδιάθεση, προβλέπεται στον χάρτη του ΟΗΕ.

Εδώ μάχονταν οι προπαππούδες μας. Όλοι εκείνοι που θέλουν να έχουν το δικαίωμα να ζήσουν, είναι θύματα των απάνθρωπων ενεργειών του καθεστώτος του Κιέβου. Θα φτιάξουμε τις υποδομές και θα αυξήσουμε την ασφάλεια, ώστε να αισθανθούν οι πολίτες την πλήρη υποστήριξη της μητέρας Ρωσίας.

 

Δεν θα τους προδώσουμε ποτέ, θα γίνουν Ρώσοι πολίτες. Η απόφαση του 1991 δεν βασίστηκε στην επιθυμία των πολιτών. Η Ρωσία δεν έχει βλέψεις για την αναβίωση της ΕΣΣΔ. Η αλήθεια είναι με το μέρος μας».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο Πούτιν είπε πως «είμαστε έτοιμοι για συζητήσεις με την Ουκρανία. Καλούμε το καθεστώς του Κιέβου να σταματήσει αμέσως όλες τις εχθροπραξίες, τον πόλεμο που εξαπέλυσε το 2014 και να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

 

Το Κίεβο πρέπει να σεβαστεί την επιλογή των πολιτών σε Λουχάνσκ, Ντονέτσκ, Ζαπορίζια και Χερσώνα. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για τη ειρήνη».

“Καλούμε το Κίεβο να σταματήσει άμεσα τις στρατιωτικές ενέργειες και να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων” πρόσθεσε.

 

«Είμαστε έτοιμοι για συζητήσεις με την Ουκρανία. Αυτό το έχουμε πει περισσότερες από μια φορές» τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος στη φιέστα της Παρασκευής.

Ο Ρώσος πρόεδρος επανέλαβε το αφήγημα για επανένωση των Ουκρανών με τη μητέρα Ρωσία, αλλά υπογράμμισε ότι δεν επιθυμεί να προχωρήσει σε μια ανασύσταση της Σοβιετικής Ένωσης, όσον αφορά τα σύνορα που είχε πριν το 1991.

 

Οι Αγγλοσάξονες ανατίναξαν τους αγωγούς

Παράλληλα, κατηγόρησε ανοιχτά τις ΗΠΑ και τη Βρετανία (Αγγλοσάξονες) για σαμποτάζ στους αγωγούς Nord Stream, καθώς «μόνο αυτοί θα κέρδιζαν από μία τέτοια πράξη».

«Οι κυρώσεις δεν ήταν αρκετές για τους Αγγλοσάξονες: προχώρησαν σε σαμποτάζ» δήλωσε ο Β.Πούτιν.

 

«Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά είναι γεγονός ότι αυτοί οργάνωσαν τις εκρήξεις στον διεθνή αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream», είπε ο Ρώσος πρόεδρος.

«Οργανώνοντας εκρήξεις στους διεθνείς αγωγούς φυσικού αερίου Nord Stream που εκτείνονται κατά μήκος του πυθμένα της Βαλτικής Θάλασσας, άρχισαν στην πραγματικότητα να καταστρέφουν το πανευρωπαϊκές ενεργειακές υποδομές», πρόσθεσε ο πρόεδρος.

 

«Η Δύση ψάχνει μια νέα ευκαιρία για να αποδυναμώσει και να καταστρέψει τη Ρωσία. Υπάρχει όμως μια τόσο σπουδαία χώρα και αυτό δεν το υπολογίζουν.

Η Δύση θέλει να κάνει τη Ρωσία μια αποικία, αλλά εμείς θα προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας.

 

Η ρωσοφοβία της Δύσης είναι ρατσιστική. Είναι σημαντικό για τη Δύση οι χώρες να παραδώσουν την κυριαρχία τους για χάρη των ΗΠΑ».

«Οι υποσχέσεις τους για μη επέκταση του ΝΑΤΟ ήταν ένα ψέμα. Κάνουν υβριδικό πόλεμο εναντίον μας, θέλουν να διαλύσουν τον πολιτισμό μας. Οι ΗΠΑ είναι αυτές που κυριαρχούν σε Γερμανία, Κορέα και Ιαπωνία, ωστόσο μετά μιλούν για ίσα δικαιώματα.

Θέλουν να κάνουν το ίδιο με τη Ρωσία, την Κίνα και το Ιράν.

 

Οι ΗΠΑ είναι εκείνες που καταστρέφουν τις ευρωπαϊκές υποδομές ενέργειας. Οι ΗΠΑ πίστεψαν πως με τις κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας, θα μπορέσουν να φτιάξουν τον κόσμο.

Οι ΗΠΑ οδηγούν την Ευρώπη μακριά από τις ρωσικές πηγές ενέργειας και, κατά συνέπεια, στην αποβιομηχανοποίησή της. Είναι μαζοχιστές όσοι θέλουν να ζήσουν με τους κανόνες των ΗΠΑ».

 

«Η Δύση δεν έχει το ηθικό δικαίωμα να μιλάει για δημοκρατία» είπε, προσθέτοντας ότι «υπάρχουν λόγοι να πιστεύουμε ότι οι δυτικές χώρες δεν αναζητούν διέξοδο από την παγκόσμια επισιτιστική κρίση».

«Η Δύση ψάχνει νέες ευκαιρίες για να μας χτυπήσει και πάντα ονειρευόταν να διασπάσει το κράτος μας σε μικρότερα κράτη που θα πολεμούν μεταξύ τους» είπε ο Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ κατηγόρησε τις ΗΠΑ για δύο μέτρα και δύο σταθμά.

 

Το δεδικασμένο των ΗΠΑ με τα πυρηνικά

Ακόμα, δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δημιούργησαν «δεδικασμένο» με τη χρήση πυρηνικών όπλων εναντίον της Ιαπωνίας στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, σε μια ομιλία γεμάτη εχθρότητα προς τη Δύση.

«Μας κατηγορούν ότι θα χρησιμοποιήσουμε πυρηνικά ενώ οι ίδιοι το έχουν πράξει δύο φορές».

 

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που έχει χρησιμοποιήσει δύο φορές πυρηνικά όπλα, καταστρέφοντας τις ιαπωνικές πόλεις Χιροσίμα και Ναγκασάκι. Παρεμπιπτόντως, δημιούργησαν ένα προηγούμενο», δήλωσε, υπενθυμίζοντας επίσης ότι οι ΗΠΑ, μαζί με τους Βρετανούς, «μετέτρεψαν σε ερείπια τη Δρέσδη, το Αμβούργο, την Κολωνία και πολλές άλλες γερμανικές πόλεις κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου».

 

Το πολιτισμό χάσμα με τη Δύση: Γονέας Α και γονέας Β

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε «πολιτισμικό» χάσμα ανάμεσα στη Ρωσία και στη Δύση, την οποία κατηγόρησε για σατανισμό, ενώ απευθυνόμενος στο ρωσικό λαό του ζήτησε να φανταστεί εάν θα ήθελε αντί για πατέρας και μητέρα να τον αποκαλούν γονέα Α και γονέα Β, ενώ ρώτησε το ακροατήριό του αν πραγματικά θέλει τα παιδιά του να «προσφέρονται για επεμβάσεις αλλαγής φύλου».

“Γινόμαστε μάρτυρες καθαρού σατανισμού στη Δύση Θέλουμε να προσφερθούν στα παιδιά μας επεμβάσεις για αλλαγές φύλου;

Είναι απαράδεκτο!

Το μέλλον μας είναι διαφορετικό. Αγωνιζόμαστε για μια μεγάλη, ιστορική Ρωσία” τόνισε ο Β.Πούτιν.

 

Παρέδωσε το σχέδιο ένωσης στη Δούμα

Νωρίτερα, ο Βλαντίμιρ Πούτιν κοινοποίησε στη Δούμα τις αιτήσεις και το σχέδιο των περιφερειών Λουχάνσκ, Ντονέτσκ, Ζαπορίζιας και Χερσώνας για την ένωση τους με τη Ρωσική Ομοσπονδία, δήλωσε ο πρόεδρος της Δούμας Βιάτσεσλαβ Βολοντίν.

«Ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας κοινοποίησε στην Κρατική Δούμα τις αιτήσεις της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ, της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουχάνσκ, της περιοχής της Ζαπορίζια και της περιοχής της Χερσώνας να τις δεχθεί στη Ρωσική Ομοσπονδία ως νέα υποκείμενα», ανέφερε ο Βολοντίν στο κανάλι της Κρατικής Δούμας στο Telegram.

 

Δείτε στο βίντεο ολόκληρο το διάγγελμα

 


 

ΠΗΓΗ: https://warnews247.gr 

 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ Facebook ⬇️

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ