ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Η Ελληνική Αμυντική βιομηχανία δεν μπορεί να αντιπαρατεθεί με την Τουρκική ούτε για αστείο



 

 ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ Η ΣΗΨΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

 

 

Έχει γίνει μεγάλο φαγοπότι στο υπουργείο άμυνας, προφανώς με τις πλάτες του ΓΕΕΘΑ και των εκάστοτε Πρωθυπουργών. Πλούτισαν και πλουτίζουν πολλοί απο τις μίζες απο τα εξοπλιστικά και εντός και εκτός Ελλάδας. 

  • Κόλπα με τους προμηθευτές (οι γνωστοί εθνικοί προμηθευτές και εργολάβοι των αντισταθμιστικών)
  • Κακή διαχείριση των δυνατοτήτων (επιδοτήσεις χωρίς μέλλον και δάνεια χωρίς σχέδιο ανάπτυξης)
  • Κακές επιλογές όπλων (οι Βιλαρά δεν κατασκευάζονται καν με τα σωστά υλικά στη Γαλλία)
  • Η Τουρκία έχει F16 με δικά της ραντάρ ΑΕSA απο χρόνια, η Ελλάδα τα αγοράζει τώρα τα AESA για τα F16 της και τα λέει “νέα” F16-Viper.
  • Η Ελλάδα δεν μπορεί να προσγειώσει ένα Τουρκικό UAV με 60 παραβιάσεις του Ελληνικού εναερίου χώρου. Μιλάμε για υβριδικό ισλαμικό κράτος πλέον.
  • Yπαγορευόμενη και η εξωτερική πολιτική της χώρας. Χάρισε μεγάλα κοιτάσματα στην Αίγυπτο ο Δένδιας και ο Βαρδινογιάννης κέρδισε στην Αιγυπτιακή ΑΟΖ κοίτασμα για εκμετάλλευση ενώ στη Σμύρνη έχει ήδη διυλιστήριο! χαχα. Για τον λόγο αυτό και ο Σπίρτζης ο… αριστερός του έφτειαξε γραμμές για να φτάνει το τραίνο στη πόρτα του διυλιστηρίου του στην Ελλάδα! Νάταν μόνο τα εμβόλια στα οποία υπάρχει συμμαχία της ΝΔ και των άλλων κομμάτων. Θέατρο παίζουν.

 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΠΑΤΑΛΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ

Η χώρα μας δεν είχε ποτέ σχέδιο ανάπτυξης. Δεν έφτειαξε ποτέ υποδομές και χωρίς αυτές αμυντική βιομηχανία δεν μπορεί να υπάρξει, θέλει δεκαετίες αυτό και για να κατασκευαστούν νέας τεχνολογίας όπλα στην Ελλάδα αυτές προαπαιτούνται.

Δέκα μικροί Μήτσοι γύρναγαν πάντα τη μπάλα στα εξοπλιστικά με παρεμβάσεις απο στρατιωτικά και δήθεν πατριωτικά sites όπως το Πενταμπόχα. Τα κονόμαγαν και τα κονομάνε ακόμη.

Το “αγοράζω όπλα” για να αντιμετωπίσω τις δηλώσεις Ερντογάν με δανεικά είναι χαμένη υπόθεση. Σε ένα τέταρτο η Ελλάδα θα παραδοθεί στη Τουρκία αν αυτή χτυπήσει με βλήματα ή με πυραύλους τα νησιά του Ανατ. Αιγαίου. Το ήξεραν πάντα στο ΓΕΕΘΑ. Μια παραίτηση θυμάμαι μόνο!  

 

 

 

 

H Στοά Ρ2 που είναι και η κολυμβήθρα του Σιλωάμ πολλών “αρίστων” βουλώνει στόματα μια ζωή. Οι δυσκολίες έχουν αυξηθεί όμως και πλέον είναι ανυπέρβλητες. Είναι σε τόση απόγνωση το σύστημα, που έβγαλε με άλλο όνομα απο τον τάφο της τη Χρυσή Αυγή και τον Κασιδιάρη!


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ;

Στη δημοκρατία πρέπει να υπάρχει αξιοκρατία, ισονομία, ελευθερία, δικαιοσύνη και όχι μπάχαλο σε όλα τα επίπεδα ή κατάλυση των θεσμών με επικοινωνιακά κόλπα.

 

ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ

Άλλο είναι να έχουμε άποψη και να ακούγεται ελεύθερα και άλλο είναι να μιλάμε όλοι, άξιοι και όχι ή επιλεκτικά να ακούγονται και να προωθούνται σε θεσούλες και στα ΜΜΕ απο τη Στοά Ρ2 κάποιοι, για να μη διακρίνεται κανένας και να  μένουν στην πολιτική τα ίδια κουφάρια που έφεραν τη χώρα εδώ σαν να μην υπήρχε άλλη λύση. Το σενάριο αυτό έχει γίνει βαρετό. 

 

ΠΗΓΗ: https://zcode-gr.blogspot

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ Facebook ⬇️

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ