ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

Aμερικανός Α/ΓΕΕΘΑ: Η ΕΕ να ετοιμαστεί για 5 εκατομμύρια πρόσφυγες - Σε 72 ώρες το Κίεβο πέφτει με χιλιάδες νεκρούς!

 Ο Αμερικανός Α/ΓΕΕΘΑ, Μαρκ Μίλεϊ προέβη στην σοκαριστική αποκάλυψη πως το Κίεβο θα πέσει εντός 72 ωρών μόλις ξεκινήσει η ρωσική επίθεση και οι χώρες που συνορεύουν με την Ουκρανία- και όχι μόνο- θα πρέπει να προετοιμαστούν να φιλοξενήσουν έως και 5 εκατομμύρια πρόσφυγες!

 


 

Ο Αμερικανός Α/ΓΕΕΘΑ μίλησε για 85.000 νεκρούς αμάχους και στρατιώτες…

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών της Πολωνίας ανακοίνωσε πως η χώρα του θα υποδεχτεί 1 εκατομμύριο πρόσφυγες.

Ταυτόχρονα, υπεγράφη συμφωνία μεταξύ Τσεχίας και Ουκρανίας ώστε η περίθαλψη των Ουκρανών τραυματισμένων στρατιωτών να γίνεται και στην Τσεχική Δημοκρατία.

 

Αμερικανός Α/ΓΕΕΘΑ: Εντός 72 ωρών το Κίεβο θα πέσει!

 

Πιο αναλυτικά, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ, Στρατηγός Μαρκ Μίλεϊ αποκάλυψε σε κλειστή ενημέρωση των νομοθετών του Κογκρέσου πως το Κίεβο θα πέσει μέσα σε 72 ώρες εάν λάβει χώρα μια πλήρους κλίμακας ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Αυτό αποκάλυψαν αργότερα στο Fox News πολλές πηγές του Κογκρέσου.

Η ενημέρωση διήρκησε έξι ώρες και έγινε στις 2 και 3 Φεβρουαρίου με τον Αμερικανό ΑΓΕΕΘΑ να τονίζει πως η ρωσική εισβολή θα προκαλέσει χιλιάδες θανάτους.

Στην ενημέρωση ήταν παρόντες αρκετοί αξιωματούχοι της κυβέρνησης Μπάιντεν μεταξύ των οποίων ο υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν, ο Υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν, η Διευθύντρια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Avril Haines, ο Α/ΓΕΕΘΑ Mark Milley, ο υπουργός Εσωτερικής Ασφάλειας Alejandro Mayorkas, ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Wally Adeyemo, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εμπορίου Don Graves και ο Αναπληρωτής Διοικητής της USAID, Πρέσβης Isobel Coleman.

 

“Χιλιάδες θάνατοι αμάχων – Ποιες οι απώλειες της Ρωσίας”

 

Ο άμαχος πληθυσμός που θα σκοτωθεί υπολογίζεται μεταξύ 25.000 και 50.000 πολιτών, 5.000 και 25.000 Ουκρανών στρατιωτών και 3.000 με 10.000 Ρώσων στρατιωτών.

Αρκετοί νομοθέτες εξέφρασαν την ανησυχία ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν δεν ανταποκρίθηκε γρήγορα προκειμένου να παράσχει στην Ουκρανία σημαντική στρατιωτική βοήθεια, όπως αντιαεροπορικά και συστήματα εκτόξευσης πυραύλων ΠΕΠ MLRS.

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης Μπάιντεν απάντησαν στις ανησυχίες αυτές “λέγοντας ότι μια σημαντική παροχή στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως λόγος εισβολής στην Ουκρανία”.

 

“Τεράστιο προσφυγικό Κύμα”

 

Σύμφωνα με την ενημέρωση:

“Ρωσικές δυνάμεις θα περικυκλώσουν το Κίεβο και θα απομακρύνουν την κυβέρνηση του Β. Ζελένσκι. Θα δημιουργηθεί τρομαχτικών διαστάσεων προσφυγική κρίση στην ευρωπαϊκή Ήπειρο καθώς εκατομμύρια θα προσπαθούν να διαφύγουν”.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες εργάζονται επίσης για να προετοιμαστούν για μια σημαντική προσφυγική και μεταναστευτική κρίση. Οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι ηγούνται επίσης των συζητήσεων για τη στέγαση και τις μεταναστευτικές ροές καθώς αναμένεται ότι οι Ουκρανοί υπήκοοι θα διαφύγουν σε άλλα μέρη της Ευρώπης.

Οι περισσότεροι πρόσφυγες από 1 εκατομμύριο μέχρι 5 εκατομμύρια θα προσπαθήσουν να διαφύγουν στην Πολωνία”.

(σσ οι απώλειες που περιγράφουν ταυτίζονται με το σχέδιο που υπεκλάπη ή διέρρευσε σκόπιμα.

 

“Πόσες δυνάμεις μετέφερε η Ρωσία”

 

Τέλος, αξίζει να τονίσουμε πως όλες οι πληροφορίες του WarNews247 έχουν επιβεβαιωθεί:

Στην ενημέρωση του Αμερικανού Α/ΓΕΕΘΑ ειπώθηκε πως έχουν μεταφερθεί 83 Τάγματα Τακτικής Μάχης (BTG) με 750 άντρες το καθένα, παρατεταγμένα για επιθετικές επιχειρήσεις. Ο αριθμός αυτός αντιστοιχεί στο 70% της δύναμης που χρειάζεται ο ρωσικός Στρατός για να ξεκινήσει επιχειρήσεις.

 Ρωσία: Αποκλείει οποιαδήποτε παραχώρηση στις συνομιλίες με ΗΠΑ για την  Ουκρανία | OnAlert

 

Περισσότεροι από 62.000 στρατιώτες υποστηρίζονται από δεκάδες χιλιάδες πρόσθετο προσωπικό για την παροχή υλικοτεχνικής υποστήριξης, αεροπορικής κάλυψης και ιατρικής υποστήριξης.

Αμερικανοί αξιωματούχοι είπαν ότι η ρωσική παρουσία κατά μήκος των συνόρων της Ουκρανίας είναι συνολικά πάνω από 100.000. Ένας δυτικός αξιωματούχος ασφαλείας ανέβασε τον αριθμό σε 130.000.

Βασικές στρατιωτικές δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων μονάδων ζεύξης γεφυρών, συνέχισαν να φτάνουν στα σύνορα ενώ μετακινούνται περισσότερες τακτικές ομάδες Τάγματος. Λίγες έχουν παραμείνει στις βάσεις τους σε μακρινές τοποθεσίες, όπως η Αρκτική.

 

“Εκτεταμένες παγκόσμιες επιπτώσεις”

 

Ευρωπαίος Αξιωματούχος ανέφερε σχετικά:

«Η ανησυχία μας είναι ότι μεταφέρει ομάδες μάχης στα σύνορα μιας άλλης χώρας. Αυτό είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει. Γίνεται να μην κάνει τίποτα και για δεύτερη φορά;» (σσ αναφέρεται στην συσσώρευση δυνάμεων πέρυσι)

«Νομίζω ότι αυτός είναι ο πραγματικός φόβος που έχω. Ο Πούτιν τα έβαλε όλα εκεί έξω. Αν δεν κάνει τίποτα ξανά… τι λέει αυτό στην ευρύτερη διεθνή κοινότητα για την ισχύ της Ρωσίας;»

“Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι ανησυχούν όλο και περισσότερο ότι μια ρωσική εισβολή, στην κλίμακα που πιστεύουν ότι θα γίνει, θα είχε εκτεταμένες παγκόσμιες επιπτώσεις ακόμη και αν τα ρωσικά στρατεύματα δεν μετακινηθούν πέρα ​​από την Ουκρανία.

Η μεγαλύτερη στρατιωτική χερσαία επίθεση στην Ευρώπη από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο θα δημιουργήσει ευρύτατες προκλήσεις για την μεταπολεμική διεθνή τάξη υπό την ηγεσία των ΗΠΑ των τελευταίων 75 ετών. Θα είναι η μεγαλύτερη χερσαία επιχείρηση στην Ευρώπη από το 1945″.

 

“Πέντε επιλογές έχει ο Πούτιν”

Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι περιέγραψαν στους νομοθέτες πέντε επιλογές που θα μπορούσε να κάνει ο Β.Πούτιν, ανάλογα με το εύρος των φιλοδοξιών του και τους υπολογισμούς του.

  1. Οι επιλογές περιλαμβάνουν ένα πραξικόπημα που θα καθαιρούσε τον κ. Ζελένσκι
  2. μια περιορισμένη εισβολή στην ανατολική Ουκρανία παρόμοια με αυτή που έκανε ο κ. Πούτιν όταν πήρε την Κριμαία το 2014.
  3. μια εισβολή στην περιοχή του Ντονμπάς στην ανατολική Ουκρανία συνοδευόμενη από μια ρωσική ανακήρυξη του Ντονμπάς ως ανεξάρτητης Δημοκρατίας·
  4. ή εισβολή στο Ντονμπάς ακολουθούμενη από εισβολή και προσάρτηση όλου του ανατολικού τμήματος της χώρας.
  5. Η χειρότερη εκτίμηση είναι ότι ο Πούτιν ετοιμάζεται να καταλάβει ολόκληρη τη χώρα. Το σενάριο που πιθανότατα θα προκαλούσε τα περισσότερα θύματα και, κατά πάσα πιθανότητα, θα προκαλούσε τις πιο σκληρές κυρώσεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη.

Ο Αμερικανός Υπουργός Άμυνας Austin και ο Αμερικανός Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγός Milley περιέγραψαν στους νομοθέτες μια μεγάλη σειρά από πρόσθετα ρωσικά στρατιωτικά μέσα που έχουν περικυκλώσει την Ουκρανία.

Πρόκειται για 11 αποβατικά πλοία στη Μαύρη Θάλασσα και στη Μεσόγειο, με την ικανότητα να μεταφέρουν πέντε Τάγματα Ρώσων πεζοναυτών που θα μπορούσαν να αποβιβαστούν στην Ουκρανία από το νότο.

 ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΚΡΟΥΖ KALIBR ΘΑ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ,ΣΤΗΝ  ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΚΤΗ. - Triklopodia | Triklopodia

Επιπλέον, ο Β. Πούτιν έχει αναπτύξει και πολλά υποβρύχια στη Μαύρη Θάλασσα ικανά να εκτοξεύσουν πυραύλους κρουζ Kalibr.

 

ΠΗΓΗ: https://warnews247.gr 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ Facebook ⬇️

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ