ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2022

Σφαγή" στις ΗΠΑ για Ουκρανία: "Χάσαμε το Αφγανιστάν από γιδοβοσκούς με σανδάλια - Ο ρωσικός στρατός δεν είναι παίξε γέλασε"

 Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό των ΗΠΑ για την Ουκρανία με τους Ρεπουμπλικάνους να αντιτίθεται σθεναρά σε οποιαδήποτε αποστολή Αμερικανικών δυνάμεων στην Αν. Ευρώπη.

 


 Διχασμένη κοινωνία και ηγεσία! - "Σβήνει" η Υπερδύναμη

 

Οι ΗΠΑ πλέον έχουν σοβαρό πολιτικό πρόβλημα. Είναι ίσως η πρώτη φορά στην πολιτική Ιστορία των ΗΠΑ που εν μέσω κρίσης Ρωσίας-ΗΠΑ/ΝΑΤΟ  δεν υπάρχει ενιαίο αρραγές εσωτερικό μέτωπο!

Οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν ταχθεί εναντίον των επεμβάσεων σε ξένες χώρες!

Το στοιχείο αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό γιατί οι Δημοκρατικοί -όπως όλα δείχνουν- θα χάσουν στις ενδιάμεσες εκλογές και το μέλλον τους είναι αβέβαιο. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί σύμμαχοι των ΗΠΑ αποστασιοποιούνται από τις επιλογές Μπάιντεν.

Ο γερουσιαστής των Δημοκρατικών Ρίτσαρντ Μπλούμενταλ το παραδέχτηκε ανοικτά εκφράζοντας ανησυχία για τις διεθνείς επιπτώσεις.

«Οι σύμμαχοί μας παρακολουθούν πολύ προσεκτικά, αναζητώντας σημάδια διχασμού», είπε.

 

“Χάσαμε το Αφγανιστάν από γιδοβοσκούς”

 

«Ούτε ένας Αμερικανός στρατιώτης δεν πρέπει να πεθάνει στην Ουκρανία.

Μόλις χάσαμε το Αφγανιστάν από κάτι γιδοβοσκούς με σανδάλια.

Ο ρωσικός στρατός δεν είναι παίξε γέλασε.

Οι ίδιοι κλόουν που ζητούν την επέμβαση των ΗΠΑ έχουν ηλίθιες διαταγές που έχουν προκαλέσει απώλειες στο Βιετνάμ, το Ιράκ και το Αφγανιστάν.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να επικεντρωθούν περισσότερο σε εσωτερικά ζητήματα όπως η μεταναστευτική κρίση. 

Τα σύνορά μας είναι ανοιχτά και βρισκόμαστε υπό συνεχή και επιτυχημένη επίθεση. Καταγράφονται αριθμοί ρεκόρ παράνομης εισόδου στη χώρα.

Να μην εμπλακούμε σε μια στρατιωτική κατάσταση που δεν είναι προς το συμφέρον των Ηνωμένων Πολιτειών» ανέφερε ο Ρεπουμπλικανός Πολ Γκόσαρ στην Βουλή των Αντιπροσώπων.

Βουλευτές όπως οι Ματ Ρόουζντεϊλ, Λόρεν Μπόμπερτ, Πολ Γκόσαρ, Τόμας Μάσι και Μάρτζορι Τέιλορ Γκριν υποστηρίζουν δημοσίως ότι οι ΗΠΑ δεν πρέπει να έρθουν σε αντιπαράθεση με τη Ρωσία.

 

Όχι σε μελλοντικούς πολέμους”

 

Ο γιoς του πρώην προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, χαρακτήρισε «τρέλα» τις αναφορές σύμφωνα με τις οποίες ο Τζο Μπάιντεν σχεδιάζει να στείλει 50.000 στρατιώτες για να ενισχύσει την άμυνα της Ευρώπης.

Ένας Ρεπουμπλικανός εκπρόσωπος του Κεντάκι εξέφρασε παρόμοιες απόψεις. Ο Τόμας Μαρς, αφού έγραψε στο Twitter ότι οι ΗΠΑ «δεν πρέπει να εμπλακούν σε μελλοντικούς πολέμους» στην Ουκρανία, σημείωσε:

«Πάρα πολλοί άνθρωποι στην κυβέρνησή μας ενδιαφέρονται περισσότερο για τα ουκρανικά σύνορα παρά για τα αμερικανικά σύνορα», είπε η Massie.

Ο βουλευτής της Φλόριντα, Άντονι Σαμπατίνι, ένθερμος υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, είπε επίσης ότι η πολιτική «Πρώτα η Αμερική» δεν πρέπει να συνεπάγεται επέμβαση των ΗΠΑ στην Ουκρανία. Ο Σαμπατίνι κατέθεσε αίτηση καλώντας τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν να μην εμπλέξει τις ΗΠΑ στην κρίση της Ουκρανίας.

«Ο Τζο Μπάιντεν απογοητεύει τον αμερικανικό λαό. Παρακαλώ υπογράψτε την αίτηση μου σήμερα για να βάλουμε την Αμερική πρώτη και να επικεντρωθούμε στη συνοριακή κρίση της Αμερικής».

 

πηγη: https://warnews247.gr

 


 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ Facebook ⬇️

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ