ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

Post Top Ad

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

«καθηγητής Δρ. Γεώργιος Ζουγανέλης» Το δράμα συνεχίζεται...

 Γιατί το Ισραήλ να παρεμβαίνει για τα πυρηνικά του Ιράν και όχι η Ρωσία για την Ουκρανία; 


 

ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΤΗ ΨΗΦΟ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ…

 

Μαζί στα μνημόνια μαζί και στα σκατο εμβόλια ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Δύο όψεις ενός νομίσματος με μικρά αντίβαρα στη διαφθορά που υπάρχει – για να συμπληρώνουν το τοπίο της διαπλοκής και να δίνουν εικόνα "δημοκρατίας" - τα μικρότερα κόμματα.

Η οικογένεια Μητσοτάκη έχει κάνει πολύ μεγάλο κακό στη χώρα. Η αντιπολίτευση εξαφανίστηκε επι Μητσοτάκη του Εφιάλτη Β’ στην εξουσία. Έχει καταλυθεί η δημοκρατία με αφήγημα τον κορωναϊό. Η είσοδος της Ρωσίας στην Ουκρανία είναι ένα ευχάριστο ξύπνημα. Δυστυχώς στοιχίζει πολλούς θανάτους. ΗΠΑ και ΝΑΤΟ φταίνε για αυτό.

 

ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΗΠΑ-ΝΑΤΟ

 

  • Γιατί το Ισραήλ να παρεμβαίνει για τα πυρηνικά του Ιράν και όχι η Ρωσία για την Ουκρανία;
  • Γιατί οι ΗΠΑ να παρεμβαίνουν απρόσκλητες σε Λιβύη, Ιράκ, Ιράν και όχι η Ρωσία;

Απαντώντας με σοβαρότητα στα δύο παραπάνω ερωτήματα, κάποιος διακρίνει πως το παιγνίδι των ΗΠΑ στην ΕΕ παραμένει κουτό ενώ διακρίνει τον ευφυή τρόπο με τον οποίο η Ρωσία έστρωσε το χαλί υπέρ της τα χρόνια που πέρασαν. Στο σχήμα αυτό ο Μητσοτάκης αποτελεί μια τραγική περίπτωση πολιτικού που πλέον θέλει να αυτοκτονήσει άμεσα πολιτικά. Μιλάει για να επιδείξει δραστηριότητα. Το μόνο που κερδίζει είναι να χάσει η Ελλάδα και η Κύπρος. Μπορεί να το κάνει και επίτηδες.

 


 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΥΣΑ, ΘΡΗΝΟΥΣΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΟΥΜΕΝΗ

 

Ένας “πολιτικός” που δεν αντιλαμβάνεται πότε γελοιοποιείται θέλει ψυχίατρο. Ένας ψυχασθενής προβλέψεις δεν μπορεί να κάνει. Πρέπει να είναι οικογενειακό πρόβλημα.

Ο Μητσοτάκης δεν έλαβε μέτρα:

  1. για την αύξηση της τιμής και της διάθεσης καυσίμων και αγαθών πρίν την κρίση στην Ουκρανία. Αεροβατούσε με τους κλόουν-διαφημιστές των σκατο-εμβολίων υπο τη προστασία του καρτέλ των ΜΜΕ των ολιγαρχών
  2. για την πιθανή διαρροή ραδιενέργειας απο το Τσερνομπίλ (προστασία πληθυσμού, προετοιμασία για μετρήσεις που δεν γίνονται, προστασία νερού και αγροτικής γής)

Την ώρα που η Ρωσία εισήρχετο στην Ουκρανία ο ανόητος Μητσοτάκης λέει συνέχεια βλακείες για το Διεθνές Δίκαιο με το 45% του φυσικού αερίου της χώρας να εισάγεται απο την Ρωσία. Στην Ελλάδα ανάμεσα στα άλλα παραμύθια που έχουν πουλήσει οι απατεώνες πολιτικοί στον λαό είναι και το Διεθνές Δίκαιο, πού όταν γίνεται πόλεμος αυτό καταργείται και εφαρμόζεται μόνο για τον ηττημένο…

Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να φορτώσει την ανικανότητα του να παράγει η χώρα προϊόντα και την αλματώδη αύξηση του δείκτη CPI εξαιτίας της κακής του πολιτικής για την πανδημία, στην ΕΕ. Μα αυτό συνέβη πολύ πρίν την Ουκρανική κρίση! Δέστε σχετικό άρθρο μου εδώ.

Για όλα φταίνε οι άλλοι για τον Μητσοτάκη. Στη πραγματικότητα φταίει ένας διορισμένος απατεώνας ολκής, διανοητικά καθυστερημένος και ηλίθιος, ο ίδιος.

 

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ Η ΓΕΛΛΑΔΑ. ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ…

 

Μαρινάκης, Βαρδινογιάννης και Κόκκαλης ας μαζέψουν τον ηλίθιο που φόρεσαν στη χώρα για να τη κόψουν σε 7 κομμάτια εκ των οποίων ένα η Κρήτη, ένα το Μονακό του Λάτση και ένα τα νησιά του Ανατ. Αιγαίου που ο μασόνος Μηταράκης έχει φορτώσει με επενδυτές απο το Πακιστάν της Τουρκίας.  Ας τον μαζέψουν πριν μικρύνει η χώρα.

Ξέρουμε ποιοί διαλύουν τα κράτη. Τους είδαμε και στην Ουκρανία. Τους θυμόμαστε και απο τη Κύπρο. Μέρος του σχεδίου το πολιτικό κύκλωμα στην Ελλάδα.

 

πηγη: https://zcode-gr.blogspot.com

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;


Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ:



ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ Facebook ⬇️

Post Top Ad

ΣΕΛΙΔΕΣ